Zo geef je kneusjes een tweede kans

Een kneusje, het klinkt zielig en dat is het eigenlijk ook. Een kneusje is een kaart met een klein inktvlekje, een geblustst hoekje, dat op een andere papiersoort is gedrukt of misschien een drukfout heeft. Een kneusjes is een tweede-keusje. Maar ook deze kaarten verdienen een kans, toch? 

Jullie, dat wil zeggen, mijn Instagramvolgers, waren het hier in ieder geval helemaal mee eens toen ik er naar vroeg. En daarom staan er op dit moment enkele setjes met kneusjes in mijn webshop. Setjes met 20 kaarten (soms enkele dezelfde, maar veel verschillende) die op zoek zijn naar een tweede kans omdat ze anders stof liggen te happen in mijn studio. 

b keuze kaarten korting kneusjes kaarten

Wat kan je met kneusjes?

Versturen met de post
Het levensdoel van een kneusje is, net zoals elke andere kaart, om verzonden te worden. In de brievenbus met een postzegel erop, in een envelop of op welke andere manier dan ook. Met lieve woorden, een attente groet of de felicitaties!

Bewaren, inlijsten of boekenlegger
Is jouw kneusje niet geschikt voor de post of vind je 'm stiekem te leuk om te versturen? Dan geef ik je groot gelijk als je 'm niet verstuurd, maar prikt aan je prikbord, in een lijstje stopt of misschien zelfs als boekenlegger gebruikt. Dat maakt een kneusje helemaal blij!

Cadeaulabels maken
Heeft jouw kneusje een inktvlekje of geblutste hoekjes? Knip je favoriete onderdeel van de illustratie dan uit de kaart, perforeer er een gaatje in en hup: daar heb je een cadeaulabel!

Stel jij jouw huis open voor kneusjes?

Dat maakt niet alleen mij en de kneusjes heel blij, maar ook de planken in mijn studio (hallo, ruimte voor nieuwe producten) en het milieu. Toch zonde als deze kaarten niet gebruikt worden en eindigen in de papierbak?!

In elk setje zitten 20 kaarten. Van verjaardagskaarten tot en met zomaar kaarten. Soms twee dezelfde, meestal veel verschillende.

Bestel hier: Twintig stuks kaarten voor maar €9,95. 

 

← Oudere berichten Nieuwere berichten →

Laat een reactie achter

Kleurplaten, verhalen en ideeën

RSS
Blogpost Persoonlijk Tips

Een creatief leven hebben doe je zo!

Cathelijne de Jongste

Oké, de titel van deze blogpost is misschien wat enthousiast, maar toch wil ik graag met jou mijn gedachten delen over een creatief leven leiden....

Lees verder
Blogpost Procerate Tips

Mijn werkwijze: hoe maak ik een digitale illustratie?

Cathelijne de Jongste

Als tekenaar en illustrator ontwikkel je je eigen werkwijze en kies je voor materialen die daarbij passen. In opdracht voor klanten zoek je telkens naar...

Lees verder