Veelgestelde vragen

Over mij en studio caats

Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam

In November 2020 heb ik Studio Caats officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Ik, Cathelijne, ben Studio Caats. Samen met studiokat Casper werk ik vanuit mijn atelier aan de Poststraat in Zierikzee aan illustraties. Ik maak illustraties in opdracht voor particulieren en bedrijven. Daarnaast ontwerp ik mijn eigen collectie producten die te koop zijn in mijn eigen winkel, in mijn webshop en bij winkels in Europa. In de lente/zomer vind je me regelmatig op een markt of fair en ook geef ik online lessen of workshops over ondernemen of illustreren. Studio Caats is sinds oktober 2023 ook een fysieke winkel. Je vind er naast mijn eigen collectie ook allerlei andere kleurrijke items.

s

Een studio is een ander woord voor: 'de werkruimte van een kunstenaar'. Een ruimte waarin creatieve uitspattingen uitgewerkt worden.

Caat komt van de afkorting van mijn naam Cathelijne, 'Caat'. Soms zeggen mensen als ik iets doe, of zeg, of maak: 'dat is echts Caats'. Het is mijn signatuur, het past bij mij. Vandaar de combinatie van Studio en Caats.

Webshop

Nederland: €4,15

Zierikzee: gratis

Duitsland / België: €9,37

Je verzending wordt, tenzij anders op deze website aangegeven, binnen drie werkdagen verzonden. Ik verstuur de pakketjes met PostNL en met een track & trace.

Ja, op dit moment verstuur ik ook bestellingen naar Duitsland en België.

Uiteraard hoop ik dat je bestelling helemaal naar tevredenheid is, maar mocht dat toch niet het geval zijn dan zoek ik samen met jou naar een oplossing. Neem in dit geval binnen 14 dagen contact met me op door een e-mail te sturen naar contact@studiocaats.nl Goed om te weten: de verzendkosten bij een retourverzending zijn voor de koper.

Ja, vanaf eind oktober zal die mogelijkheid verschijnen in mijn webshop.

Illustraties in opdracht

Dat is afhankelijk van hoe vol mijn agenda, hoe gedetailleerd de illustratie en hoe druk het in de winkel is.

Ik probeer er zo snel mogelijk aan te werken en rekening te houden met een deadline, maar houdt rekening met minimaal 3-4 weken. Moet de illustratie ook gedrukt worden? Tel er dan nog een weekje bij. We bespreken altijd samen de doorlooptijd en eventuele deadlines.

Als mijn agenda het toelaat, ja! Stuur me een berichtje om de opties te bespreken.

Jazeker! Voorbeelden zijn:

  • Een portret uitbreiden door gezinsuitbreiding
  • Een kaart maken van een (huis)portret
  • Bij een huisportret kerst/sneeuw toevoegen om hem te gebruiken als kerstkaart

Benieuwd naar hoe ik de illustraties maak? Ik schreef er een blogpost over en die lees je hier!