Hoi, ik ben Cathelijne

Deze Zeeuwse eenvrouwszaak maakt illustraties voor particulurie en zakelijke klanten

Mensen blij maken

Ik ben Cathelijne, 31 jaar, en eigenaresse van Studio Caats. In november 2020 liep ik de Kamer van Koophandel in Middelburg binnen om mijn bedrijf officieel te maken. Als kind was het mijn droom om de zon te worden. Het leek me heerlijk om zoveel warmte uit te mogen stralen en mensen blij te maken. En al weet volwassen Caat dat die droom helaas niet haalbaar is, ik heb het gevoel dat tekenen voor zoveel leuke klanten toch echt the next best thing is.

Studio Caats inspireert

mensen tot verbinding door persoonlijke huisportretten, pakkende illustraties en toegankelijke papierwaren. Waar in de sleur van de dag zakelijke e-mails, vluchtige berichten en talloze notificaties elkaar in hoog tempo opvolgen gelooft Studio Caats dat een huisportret met alle karaktertrekken van een huis, een illustratie vol emotie en persoonlijke kaarten voor elke gelegenheid de perfecte tegenhanger zijn.

Handgemaakte producten die oproepen tot stilstaan, voor mensen die met aandacht willen leven. 

Studio Caats gelooft in de impact die een kaart in je brievenbus kan hebben, hoe belangrijk een herinnering aan het huis uit je jeugd kan zijn. Studio Caats helpt particulieren en bedrijven door emoties te vangen en te vertalen naar uitingen die mensen verbinden.

Stenen winkel

In oktober 2023 gingen de deuren van mijn winkel & atelier aan de Poststraat 24 in Zierikzee open. Een uitbreiding van mijn bedrijf, in de leukste straat van Zierikzee! Je vindt er, naast mijn eigen collectie, allerlei andere mooie, kleurrijke merken en producten. Waar mogelijk duurzaam en altijd met liefde uitgezocht en ingekocht.

De winkel biedt me ook ruimte om workshops te geven, mijn werk tentoon te stellen en het is een plek om jullie te ontmoeten.