Verzending:

Je bestelling wordt, mits anders aangegeven, binnen drie werkdagen verzonden.

De bestelling wordt verzonden in een brievenbuspakje, de producten zullen goed verpakt verzonden worden, zodat ze beschermd zijn tegen waterschade en/of stoten. 

Verzendkosten:

De verzendkosten voor Nederland zijn €4,15. De verzendkosten voor België zijn €9,37. Verzending van pakketjes binnen Zierikzee is gratis. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL.

Momenteel biedt Studio Caats de volgende betaalmethodes aan:

– Ideal

- Visa

- Mastercard

Voor vragen kan je me een e-mail sturen naar contact@studiocaats.nl. Dan probeer ik zo snel mogelijk bij je terug te komen om je vraag te beantwoorden. 

Contactgegevens:

htttp://www.studiocaats.nl 

Zakelijke illustraties

Huisportretten

Of het nu je winkel, kantoorpand of foodtruck is, een illustratie ervan is handig en leuk. Gebruik 'm op drukwerk of juist digitaal. Laat er een kaart, sticker of tas van drukken of geef hem als poster cadeau aan je klanten.

Ik teken deze portretten in kleur of (zoals in het voorbeeld) als lijntekening.

Dat wil ik!

illustraties

Die een verhaal vertellen

Zoek jij een illustratie (of meerdere) voor je tijdschrift, campagna, website, social media content, presentatie of boek? En past mijn tekenstijl daarbij?

Ik ga met veel plezier voor je aan de slag. Stuur me een berichtje met je idee(en) en dan bespreken we samen de mogelijkheden en kosten.

Ik heb een idee!

Een kaartje...

is altijd een goed idee!

Of het nu een uitnodiging, informatief of gewoon zomaar-kaartje is. Een kaart doet het goed op zichzelf maar kan ook onderdeel zijn van een groter geheel.

Neem contact op

Vertel me je idee, dan vertel ik je de mogelijkheden!