Cadeau inspiratie voor Sinterklaas en Kerst

Alle hulppieten, stationery-lovers en leuke mensen opgelet. Wist je dat je kleine ondernemers heel heel heel blij maakt als je in hun winkel of webshop koopt? Dat er dan waterige ogen ontstaan, blije dansjes worden gedaan en kreten van dankbaarheid worden geslaakt? Het is echt waar.

En als dank wordt jouw bestelling ingepakt met handgemaakte, unieke, mooie producten. Wordt er met liefde een handgeschreven kaartje bijgevoegd en met een poef gaat daar hup je bestelling met de post mee. Het enige wat jij hoeft te doen? Geduldig bij de brievenbus gaan zitten wachten!

Cadeau inspiratie 

Maar alle gekkigheid op een stokje. Ik ben heel dankbaar en blij met elke bestelling die binnenkomt en weet zeker dat andere ondernemers dat ook zijn. Vandaag wat cadeau inspiratie vanuit mijn webshop om je een handje op weg te helpen deze weken. 

Posters en posterhangers

Ik mocht er de laatste week al weer een paar inpakken en ze gaan hard, dus wees er snel bij. De posterhangers zijn ook gewoon zo leuk. Je klemt er een tekening, weekplanning of weekmenu tussen en hangt 'm gemakkelijk op. Maar het leukste is natuurlijk om er een mooie poster tussen te klemmen. Ideaal voor de persoon die regelmatig zijn/haar interieur verandert.

Wat dacht je van deze sfeervolle winterposter? Of deze 'selfcare' reminder? 

Voor lijstjesmakers 

Wat zijn we zonder lijstjes? Zonder plek waar we onze gedachten, ideen en to-do's op kunnen schrijven? Ik kan niet zonder! Ken of ben jij ook zo iemand? Verras deze persoon dan met een kleurrijk notitieblokje of checklist. Gegarandeerd succes!

Bekijk het notitieblokje of de checklist.

Voor diegene die goed voorbereid èn stylish wil zijn

Lippenstift? Check! Zakdoekjes? Check! Snack? Check! Heb je alles bij je? Met deze leuke tassen heb je genoeg ruimte om mee te nemen wat je wilt. En het staat ook nog eens heel leuk. Ook handig om mee te nemen als je gaat winkelen of op avontuur gaat. Je weet wel, voor die momenten dat je opeens iets koopt of mee wilt nemen. Handig en duurzaam. 

Bekijk de tassen met zeefdruk hier.  

 

← Oudere berichten Nieuwere berichten →

Laat een reactie achter

Kleurplaten, verhalen en ideeën

RSS
Blogpost Persoonlijk Tips

Een creatief leven hebben doe je zo!

Cathelijne de Jongste

Oké, de titel van deze blogpost is misschien wat enthousiast, maar toch wil ik graag met jou mijn gedachten delen over een creatief leven leiden....

Lees verder
Blogpost Procerate Tips

Mijn werkwijze: hoe maak ik een digitale illustratie?

Cathelijne de Jongste

Als tekenaar en illustrator ontwikkel je je eigen werkwijze en kies je voor materialen die daarbij passen. In opdracht voor klanten zoek je telkens naar...

Lees verder