Portretten

Niets is persoonlijker dan een portret
Een portret maakt dan ook een prachtig cadeau. Een cadeau aan jezelf of aan een ander. Misschien wel ter herinnering aan een/jullie bruiloft of als cadeau bij gezinsuitbreiding (en dit kunnen natuurlijk ook viervoeters zijn). 

Als je een portret laat maken dan vereeuwig je mensen die voor jou belangrijk zijn. Een cadeau om nooit te vergeten, een aandenken aan mooie momenten met lieve mensen of viervoeters. 

getekend portret bruidspaar bruiloft portretjes cadeau studio caats

Zo werkt het
Stuur me een e-mail (contact@studiocaats.nl) of berichtje op Instagram met daarin het volgende:

 1. Op welk formaat je het portret wilt hebben (A5 of A4).
 2. Hoeveel mensen je getekend wilt hebben. 
 3. Foto's van die mensen (eventueel met dieren). 
 4. Eventuele opmerkingen over uiterlijk/kleding waar ik op kan letten. Want ik teken de kleren/brillen/sieraden naar aanleiding van de foto's die je stuurt. 
 5. Je naam en adres. 
 6. Eventuele deadline (wil je het cadeau geven, wacht dan niet te lang)!

Wil je het portret vaker dan één keer laten drukken? De kosten hiervan zijn niet veel meer, dus laat het gerust weten. Ik zal de extra kosten met je bespreken voordat ik aan de slag ga. 

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn inclusief een (digitaal) getekend portret, één feedbackronde, drukkosten van één portret gedrukt op stevig en (eventueel duurzaam) papier en verzendkosten. De prijzen zijn inclusief btw. 

 Aantal personen/dieren Prijs
1 € 90
2 € 110
3 € 130
4 € 150
5 € 175
6

€ 200 

 

Wil je meer mensen laten tekenen voor bijvoorbeeld een bedrijf, studentenvereniging of club? Stuur me dan een berichtje voor meer informatie over de prijs en het formaat.

Het proces
Als jij me een berichtje of e-mail hebt gestuurd met bovenstaande informatie dan krijg je van mij een e-mail met daarin de prijs en ik geef aan wanneer je het portret kunt verwachten.

Jij blij, ik blij? Dan ga ik voor je aan de slag! Je ontvangt van mij de factuur en ik kruip in mijn studio achter m'n bureau om er een prachtig portret van te maken. Ik stuur je het digitale bestand toe zodat je eventuele op- of aanmerkingen nog kunt doorgeven.

Na het verwerken van deze feedback gaat het portret naar de drukker. Het enige wat jij nog moet doen is de postbode in de gaten houden! 

Goed om te weten 

  1. Alleen het bovenlijf wordt getekend (zie voorbeelden hieronder).
  2. Er staat altijd op een subtiele manier mijn handtekening op.
  3. Wil je een dier op het portret getekend hebben, dan gaat dat in combinatie met minstens één mens. Wil je toch liever een los huisdierportret? Stuur me dan een berichtje voor meer informatie.
  4. Ik teken alleen mensen (met eventueel dieren), ik teken geen achtergrond.
  5. Het portret mag niet commercieel gebruikt worden. Wel mag je het digitale bestand gebruiken als profielfoto en op social media.
  6. Wil je de illustratie voor een uitnodiging, trouw- of geboortekaartje gebruiken? Of misschien laten drukken op een tas, sticker of ander drukwerk? Stuur me een berichtje, dan bespreken we de mogelijkheden en denk ik met je mee.
  7. Ik teken alleen portretten op A4 (21 x 29,7 cm) of A5 (14,8 x 21 cm) formaat.
  8. Wil je het portret als cadeau verpakt en verzonden hebben? Dat kan, laat het me dan weten, dan zorg ik dat het feestelijk verpakt en verzonden wordt. 
  9. Het portret mag niet aangepast worden. 

Familieportret familietekening tekening portret portretjes getekend portret jubileum trouwdag stel getekend portretjes studio caatsStel Koppel Man en Vrouw Gezin portret portretjes studio caats vrouw in rolstoel getekendbruidsportret bruiloft getekend portret