Commissies

Commissies

Handgetekende illustraties

Wil je een persoonlijk cadeau geven, misschien wel een zakelijk cadeau met een persoonlijk tintje? Of ben je op zoek naar een unieke illustratie om te gebruiken voor je onderneming? Een illustratie voor een flyer, folder, poster of andere uiting? Ook online wil je opvallen en moet in één oogopslag duidelijk zijn waar jouw bedrijf of onderneming voor staat. Met een unieke illustratie op maat gemaakt doe je dat op een fijne manier.

Bij Studio Caats kan je terecht voor illustraties om cadeau te geven, illustraties als herinnering aan bijzondere mensen of een mooi moment, illustraties om zelf te houden en illustraties om te gebruiken voor offline en online uitingen van je bedrijf. 

Illustraties op maat

Gewapend met mijn digitale pen en een hoofd vol ideeën ga ik bijvoorbeeld aan de slag om een persoonlijke illustratie op maat te maken voor je flyer, social media, nieuwsbrief, poster, stickers, familieportret, huisdierportet. Staat jouw idee niet in het lijstje? Stuur me zeker een berichtje om je idee met me te bespreken, ik ga met veel plezier voor je aan de slag. 

Illustraties voor kaarten

Een kaart is een persoonlijke manier om iets te communiceren. Met een unieke illustratie, vormgeving en persoonlijke woorden wordt het een moment om nooit te vergeten. Het is dé manier om een bijzonder moment te vieren. Zo maak ik voor jou een unieke kaart om je favoriete mensen uit te nodigen voor een feest, jouw bruiloftsgasten uit te nodigen voor je trouwdag, je nieuwe adres door te geven met een verhuiskaart en je familie en vrienden op de hoogte te brengen van de geboorte van je kind(eren).

Heb je een winkel en wil je graag een cadeaubon aanbieden in de stijl van jouw winkel, met een unieke illustratie en passende vormgeving? Neem een kijkje in m’n portfolio om te zien welke winkels je al voorgingen. 

Met aandacht en precisie gemaakt voor het maximale resultaat. Zo werkt Studio Caats voor particulieren en bedrijven. Aarzel niet en stuur me een berichtje als ik voor je aan de slag kan met een van deze opties of als je de mogelijkheden en prijzen wilt bespreken.

Wil je meer voorbeelden zien? Klik dan hier om mijn portfolio te bekijken of volg me op Instagram voor een dagelijkse dosis kleurrijke inspiratie. 

yoga studio yogastudio illustratie derustclub