Huisportretten

Huisportretten

Wat is een huisportret?

De huisportretten van Studio Caats zijn ‘digital art’ dat gedrukt kan worden op papier of digitaal gebruikt kan worden. Dat betekent dat ik ze digitaal met de hand teken en gebruik maak van digitale potloden en kwasten. Dit geeft meer flexibiliteit dan een analoog portret. Kleuren kunnen aangepast worden, de grootte kan worden gewijzigd en het huisportret kan gedrukt worden in de oplage die gewenst is.

Een huisportret is een creatieve interpretatie van het huis (en de tuin). Dit betekent dat het niet altijd voor 100% gelijk zal zijn aan de werkelijkheid. Het gaat bij het huisportret om die dingen die het huis (en de tuin) typeren. Bij het maken van het huisportret kan ik rekening houden met dingen die voor de klant belangrijk zijn. Liever niet die rommel in de tuin erop? Of juist wel dat bankje en die bloempot? Alles is mogelijk in overleg. 

Waar kan je een huisportret voor gebruiken?

In een mooie lijst aan de muur is het huisportret een blikvanger, maar ook als trouwkaart, ansichtkaart, verhuiskaart, uitnodiging voor een feestje of gedrukt als cadeau doet een huisportret het goed. Gaat het om een zakelijke opdracht? Denk dan aan een huisportret als relatiegeschenk of bijvoorbeeld een huisportret op een flyer, poster of als uiting online. 

Gemiddeld werk ik zo’n 7 uur aan een huisportret.

Hoeveel kost een huisportret?

Onderstaande prijzen zijn inclusief eventuele verzendkosten 

Onderstaande prijzen zijn inclusief 21% btw

Onderstaande prijzen zijn inclusief 2 feedback/correctierondes

Onderstaande prijzen zijn exclusief eventuele aanvullende correctierondes à €15,00 per ronde. Als er geen gebruik gemaakt wordt van de correctieronde(s), wordt deze niet gefactureerd.

Onderstaande prijzen zijn exclusief eventuele drukkosten. Drukkosten worden vooraf berekend en in de offerte gecommuniceerd. 

Prijzen huisportret getekend in kleur 

a5/a4/a3
Zonder voortuin vanaf €290
Met voortuin vanaf €310

   

Prijs huisportret lijntekening in formaat naar keuze (t/m a3 formaat)

Prijs vanaf €220 inclusief btw.  

lijntekening huisportret huis portret kerkgebouw bedrijfspand petruskerk woerden zakelijk cadeau
huisportret tekening huis goes studio caats